KVARNER EXPO 2024.

Obavještavamo Vas da Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2024.

i to na novoj lokaciji, u Opatiji, centar Gervais, Ulica Nikole Tesle 5, u terminu od 17. do 19.svibnja 2024.godine.

KVARNER EXPO 2024., kao specijalizirani sajam Hrvatske obrtničke komore, održava se već po 17.-ti put i vraća se natrag u Opatiju, od kuda je potekao prije 20 godina i gdje se godinama uspješno održavao.

Godina 2024. izuzetno je značajna za Opatiju kao vodeću turističku destinaciju budući se obilježava 180 godina organiziranog turizma, što je ujedno i obljetnica hrvatskog turizma.

Obilježavanje 180 godina turizma jest i razlog održavanja prodajne izložbe suvenira KVARNER EXPO 2024. ponovo u Opatiji jer je sam suvenir proizvod turizma, memorabilija, spomen; sjećanje na određen događaj, mjesto ili osobu.

Vjerujemo kako će nova lokacija manifestacije, u godini obilježavanja 180 godina organiziranog turizma u Opatiji, privući velik broj izlagača i posjetitelja.

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

Izložbeni prostor za sve izlagače biti će besplatan.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do dana 08.ožujka 2024.godine, putem poveznice: https://forms.gle/KisBPjsh4QLt79xy8

Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršiti će se selekcija izlagača.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima ili informacijama slobodno kontaktirajte na:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefon: 051/325-599.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”