Dani poljoprivredno-prehrambenih proizvoda EU-a

U Bruxellesu će se od 5. do 8. prosinca održati međunarodni događaj koji okuplja poljoprivrednike, kreatore politika, poslovne lidere, analitičare i stručnjake iz cijelog svijeta. Cilj je događaja potaknuti dijalog i nadahnuti transformativne ideje putem rasprava o izgledima europske poljoprivrede, tržišnim trendovima, sigurnosti opskrbe hranom, održivosti i digitalnim inovacijama.

Prvoga dana bit će održana uvodna konferencija pod nazivom Dijalog EU-a i Kanade o održivoj poljoprivredi, a konferencije koje će se održavati od 6. do 8. prosinca, moći će se pratiti putem prijenosa uživo.

Ovaj međunarodni događaj će 6. prosinca u 14:00 sati svečano otvoriti Ursula von der Leyen, predsjednica Europske komisije, nakon čega će Janusz Wojciechowski, europski povjerenik za poljoprivredu, otvoriti raspravu o budućnosti poljoprivrede. Time će započeti dvodnevna Konferencija o izgledima za poljoprivredu čiji će dionici razgovarati o trendovima, politikama i kretanjima na tržištu. Cilj je pružiti jedinstvenu platformu za dijalog između tvoraca politika i poljoprivrednog sektora.

Dane poljoprivredno-prehrambenih proizvoda EU-a zatvorit će 8. prosinca Poljoprivredno-digitalna konferencija na kojoj će se razgovarati o napretku, budućim mjerama za otporan i održiv poljoprivredni sektor te o ulozi digitalizacije i podataka u poljoprivredi i ruralnim područjima.

Događaj će organizirati Glavna uprava za poljoprivredu i ruralni razvoj Europske komisije.

Za online praćenje nije potrebna prethodna registracija, a poveznicu za prijenos uživo možete pronaći ovdje.

Dnevni red Konferencije o izgledima za poljoprivredu možete pogledati ovdje.  

Dnevni red Poljoprivredno-digitalne konferencije možete pogledati ovdje.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”