Održavanje edukacije u vezi korištenja aplikacije eGrađevinski dnevnik, 17.1.2023. u 10h

Od 1.1.2023. na snagu je stupila obveza vođenja e-građevinskog dnevnika, čime je građevinski sektor prešao na nova pravila rada (digitalizacija), a za sve sudionike ključna je postala nova platforma za digitalno vođenje procesa gradnje.

Zbog toga, Hrvatska obrtnička komora je tijekom studenoga i prosinca 2022. godine u suradnji s Agencijom za komercijalnu djelatnost (AKD) organizirala mogućnost predaje zahtjeva za izdavanje vjerodajnica temeljem kojih će majstori pristupati e-dnevniku u Područnim obrtničkim komorama, diljem Republike Hrvatske.

Uzimajući u obzir ovu promjenu u poslovanju obrtnika i poduzetnika, Hrvatska obrtnička komora sada je s Ministarstvom prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine dogovorila održavanje edukacije na kojoj će biti pojašnjene funkcionalnosti aplikacije eGrađevinski dnevnik te će se prisutni upoznati s načinima i mogućnostima korištenja eGrađevinskog dnevnika.

Edukacija će biti održana u prostorijama Hrvatske obrtničke komore u Zagrebu (mala dvorana), Ilica 49, u utorak, 17. siječnja 2023. godine s početkom u 10 sati. Prijenos predavanja svi zainteresirani moći će pratiti i na Youtube kanalu Hrvatske obrtničke komore, kao i na Facebook stranici HOK-a. Isto tako, snimka predavanja bit će dostupna naknadno na našim kanalima.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”