Poziv na sudjelovanje na 16. Obrtničkom uličnom sajmu - 16. rujna 2023. godine

Zadovoljstvo nam je pozvati vas na sudjelovanje 16. Obrtničkog uličnog sajma koji se održava u subotu 16. rujna 2023. godine na Trgu kralja Tomislava (Korzo) i Pavlinskoj ulici (ispred FOI-a) od 8-13 sati u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Kao i svi do sada, i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat – od izložbeno prodajnog dijela, predstavljanja tradicijskih zanata, a za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaši.

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i besplatan je za sve izlagače članove HOK-e koji redovno podmiruju komorski doprinos.

Molimo sve zainteresirane da ispune prijavnicu te rezerviraju svoje izlagačko mjesto na vrijeme, zaključno s 4. rujnom 2023. godine tj. do popunjenosti izlagačkog prostora,  na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Veselimo se nastavku tradicije okupljanja na način kako su to nekad činili naši prethodnici. Prijavnicu za sudjelovanje možete preuzeti OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”