Edukacija za provedbu Poziva ZNAKOVI KVALITETE - 10.09.2018.

Prijave za najavljeni projekt ''Znakovi kvalitete'' počet će od 10. rujna 2018. godine u 11:00 sati i trajati do 29. lipnja 2020. godine ili do iskorištenja raspoloživih sredstava. Cilj natječaja je poticanje kreativnosti i inovativnosti MSP-ova označavanjem kvalitetnih i prepoznatljivih hrvatskih proizvoda i usluga kroz pružanje potpore za ishođenje znaka kvalitete za proizvode, linije proizvoda, odnosno jednu ili više usluga ili djelatnosti.

Točnije, putem natječaja omogućava se obrtnicima koji ispunjavaju uvjete iz Pravilnika o tradicijskim i umjetničkim obrtima da putem vaučera, besplatno, steknu pravo na stjecanje Znaka i Uvjerenja tradicijskog, odnosno umjetničkog obrta.

U jednom projektnom prijedlogu prijavitelj može tražiti izdavanje vaučera za ishođenje više znakova kvalitete, ali samo kod jednog pružatelja usluga (Hrvatske obrtničke komore ili Hrvatske gospodarske komore).

Dodatne informacije i materijali natječaja mogu se preuzeti sa sljedeće web stranice: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/znakovi-kvalitete/

Informativna radionica o načinu prijave na natječaj, te općenito o stjecanju znakova kvalitete održat će se u ponedjeljak, 10. rujna u Hrvatskoj gospodarskoj komori, od 11 do 13 sati u vijećnici HGK na Rooseveltovom trgu 2. , Zagreb

Na prezentaciju se (o svojem trošku) pozivamo sve zainteresirane obrtnike uz obrtnike. Zbog organizacijskih razloga molim svoj dolazak potvrditi do petka, 7. rujna 2018 na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”