Poziv za sudjelovanje na 3. SAJMU PODUZETNIŠTVA I PODUZETNIČKOG OBRAZOVANJA u Novom Marofu 29. rujna 2017.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da nam se pridružite na nadolazećem “3. Sajmu poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja”, koji će se održati ispred Kulturnog centra Ivan Rabuzin u Novom Marofu 29. rujna 2017. Sajam organizira Srednja škola Novi Marof a sufinanciran je sredstvima Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO).


Pozivamo vas da sudjelujete na Sajmu izlaganjem i prodajom svojih proizvoda ili predstavljanjem svojih usluga. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje kako bi doprinijeli vlastitoj promociji i većoj uspješnosti Sajma. Izlagačima će biti osiguran besplatan izložbeni štand s otisnutim nazivom tvrtke, promidžba Sajma kroz lokalne i regionalne medije uoči i za vrijeme trajanja Sajma te promidžba u tiskanom Katalogu izlagača na Sajmu poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja.

Nadamo se da ste prethodnih godina bili zadovoljni Sajmom, da ćete se i ove godine odazvati na naš poziv te iskoristiti priliku za nove kontakte, promociju i prodaju svojih proizvoda.
Sudjelovanje na Sajmu možete prijaviti putem prijavnice u prilogu ili klikom na poveznicu poveznica sajam. Rok za prijavu je 20. rujan 2017.
Veselimo se vašem odazivu!

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”