Dobrodošli na 9. Gospodarski sajam u Varaždin 19. i 20. svibnja 2023!

Ovogodišnji – deveti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 19. i 20. svibnja 2023. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje. Na sajmu će se predstaviti županije, gradovi, općine, obrtnici, poduzetnici,  OPG-i, vinari, udruge i domaće radinosti iz raznih dijelova Hrvatske. Županije, gradovi i općine se mogu predstaviti u jednoj pagodi 5 x 5m (25m2) na pet područja: gospodarstvo, obrtništvo, turizam, gastronomija i glazba (KUD-ovi, vokalni instrumentalni ansambli, klape...) Svaka općina, grad ili županija koja zakupi jednu pagodu standardne veličine 5 x 5m, na 25m2 može predstaviti svoje poduzetnike, obrtnike, hotele, ugostitelje, turističku zajednicu, KUD, OPG-e, domaće radinosti i ostalo. Ukoliko želite za svoje predstavljanje pagodu ili šator većih dimenzija, javite nam što prije. U privitku ovog e-maila je prijavnica koju možete ispuniti i poslati na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo Vam rezervirali pagodu ili prostor.

GSV 2023. će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, susreti županija, gradova i općina, predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, cjelodnevni prateći sadržaj i  zabavno glazbeni program za posjetitelje. Ulaz na sajam oba dva dana je besplatan.
Službeno otvorenje GSV-a 2023. predviđeno je za petak 19. svibnja u 14.00. sati. 
U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 19. i 20. svibnja nastupit će  KUD-ovi, plesni klubovi, Društvo naša djeca, razni pjevači i mnogi drugi.  Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin svojim članovima koji uredno podmiruju komorski doprinos sufinancira troškove izlaganja u iznosu od 70 eura + PDV. 

Glavni pokrovitelj Gospodarskog sajma Varaždin 2023. je Grad Varaždin, a glavni partner sajma je Varaždinska županija. Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2023. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. 

9. GSV će biti otvoren za posjetitelje u petak 19.05.2023. od 14.00. do 22.00. sati, a u subotu 20.05.2023. od 08:00 do 16:00 sati.
U privitku ovog e-maila je prijavnica koju možete ispuniti i poslati na naš e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bismo Vam rezervirali pagodu ili prostor. 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”