Kvarner EXPO 2023_ izložbeno – prodajni sajam suvenira i autohtonih proizvoda

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2023. i to na novoj lokaciji, na Trgu 128. Brigade hrvatske vojske, u Rijeci, u periodu od 16. do 18. lipnja 2023.godine, pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore. Vjerujemo kako će nova lokacija sajma, neposredo uz glavnu riječku šetnicu Korzo,  osigurati još veću posjećenost sajma.

Cilj izložbe jest promocija hrvatskih proizvoda i suvenira te prilika obrtnicima i poduzetnicima za razmjenu poslovnih iskustava i razvoj novih poslovnih suradnji.

Izložbeni prostor dimenzija do 4 m2, za sve izlagače, biti će besplatan.

Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti najkasnije do dana 15. svibnja 2023.godine, putem poveznicehttps://forms.gle/uu6csSVzCzsJSpuC7

Budući je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi velik broj zainteresiranih, izvršiti će se selekcija izlagača, a prednost imaju obrtnici – proizvođači suvenira.

U slučaju potrebe za dodatnim pojašnjenjima ili informacijama slobodno nas kontaktirajte na niže navedene kontakte:

  • Zora Pavelić, dipl.iur, komorski tajnik – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 051/325-599, 051/325-592
  • Maja Heberling – Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 051/325-599, 051/325-583

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”