Prijavite se za Dan Slovenije u Hrvatskoj, uživajte u obilju sadržaja i osvojite vrijedne nagrade

Pripremljen je bogat i sadržajan program Dana Slovenije u Hrvatskoj - drugo po redu poslovno - bilateralno druženje u Varaždinskim Toplicama, koje je u cijelosti besplatno za sve koji se prijave putem ovog linka

https://us14.list-manage.com/contact-form?u=5e540b3b3c54a0c6ae52ec3c2&form_id=92ebaa27771958fcb5904c37bc1c262e

Hvala svima koji su to već učinili, hvala svima koji će to tek napraviti - s radošću Vas očekujemo u Varaždinskim Toplicama. Više o ovom događaju možete pročitati na ovom linku  https://osjetihrvatsku.hr/2023/04/19/prijavite-se-za-dan-slovenije-u-hrvatskoj-10-05-2023-varazdinske-toplice-uz-besplatan-prijevoz-iz-zagreba/

Na našoj manifestaciji ugledni gosti i predavači obiju država pričat će o skorom uvođenju digitalnog novca, umjetnoj inteligenciji, razvoju poslovnih odnosa između Slovenije i Hrvatske, što građani Slovenije misle o građanima Hrvatske i obratno, ali i pravcima unapređenja tržišnih prilika u obje države sada kada smo svi u euro zoni i bez fizičke granice ... Za sve koji se prijave za sudjelovanje - osigurali smo i bogatu tombolu i vjerujemo da ćete baš Vi biti sretne ruke. Program šaljemo  od 03. svibnja ove godine (svima koji se prijave); a kako biste zajedno s nama uživali u svemu što smo pripremili za Varaždinske Toplice i naše skoro druženje.

Više o svemu možete vidjeti i na ovom video materijalu

 
 
 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”