Poziv na predstavljanje Nacrta Plana razvoja Varaždinske županije za razdoblje od 2021. do 2027.

Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije organizira informativno – edukativno događanje „Predstavljanje Nacrta Plana razvoja Varaždinske županije za razdoblje od 2021. – 2027.“

Događaj će se održati s ciljem poticanja javnosti na uključivanje u postupak savjetovanja o jednom od najvažnijih strateških dokumenta Varaždinske županije – Planu razvoja Varaždinske županije za razdoblje od 2021. do 2027. godine.

Ovim putem Vas pozivamo na informativno - edukativno događanje, koje će se održati 19. siječnja 2023. godine, u Hotelu Turist, na adresi Aleja kralja Zvonimira 1, Varaždin u trajanju od 17:00 – 18:30 sati.

 Ukoliko ste u mogućnosti sudjelovati na info danu, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 17. siječnja 2023. godine putem poveznice https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftklzSybsL63ZwnrhlonE_yRQrCtfEfcNIfJipf38ImGYmuw/viewform . Poziv i dnevni red preuzmite OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”