U tijeku su prijave za izlaganje na sajmu Viroexpo Pristigla pošta

Od 17. do 19. veljače u Virovitici će se održati već 26. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. Svi koji žele izložiti svoje proizvode na ovom sajmu mogu se prijaviti, a prijavnicu možete pronaći i u dokumentu ispod teksta.  Kako su objavili organizatori, Bosna i Hercegovina bit će zemlja partner ovogodišnjeg sajma. Podsjetili su da je to već jednom bila 2009. godine.

"Oni su naš značajni partner jer na njemu kontinuirano sudjeluju od 2001. godine, od trenutka kada je sajam, zahvaljujući sudionicima iz BiH i Mađarske prvi put dobio predznak međunarodni", napominju.

Kažu i kako je neraskidiva veza Ličana i Virovitičko-podravske županije. U toj županiji, prema procjeni, živi ih oko 5.000, a najaktivnije su im zajednice u Virovitici i Slatini. Osim toga, VPŽ ili udruge s tog područja, godinama su sudionici jedne od najznačajnijih manifestacija u Lici - "Jesen u Lici", gdje vrijedni obrtnici i poduzetnici s tog prostora predstavljaju svoje usluge i proizvode.

"Zbog svega toga, ali i dugogodišnjeg nastupa ličkih gospodarstvenika, obrtnika i poduzetnika na našem sajmu, Ličko-senjska, bit će županija partner na 26. Viroexpu", najavljuju organizatori.

Pokrovitelji i organizatori sajma godinama su već Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”