Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2022. godini

Javni poziv za podnošenje prijava za potpore kroz mjeru Potpore poduzetnicima i obrtnicima kroz Poduzetnički fond Grada Varaždina u 2022. godini

Dodjela novčanih potpora Grada Varaždina poduzetnicima i obrtnicima s područja Grada Varaždina u cilju poboljšanja gospodarskog stanja i poticanja poduzetništva i obrtništva, očuvanja radnih mjesta, povećanja broja zaposlenih te stvaranje uvjeta za redovno i normalno odvijanje gospodarskih aktivnosti  na području Grada Varaždina.

Prijave na javni poziv s propisanom dokumentacijom isključivo će se primati putem on line obrasca:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-podnosenje-prijava-potpore-kroz-mjeru-potpore-poduzetnicima-i-obrtnicima-kroz-poduzetnic-10086/

Rok za podnošenje prijava: Nedjelja, 04.12.2022. do 23:59 sati

Tekst javnog poziva

Obrazac I

Obrazac II

Obrazac III

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”