Advent u kosi – modni događaj, atraktivno natjecanje i poznati festival

Tvrtka "Shapeit" j.d.o.o. iz Zagreba 20. studenog 2022. godine u hotelu International, Miramarska 24, Zagreb organizira 4. Festival kose - Advent u kosi uz dodjelu prestižne nagrade Kristalni cvijet za Najljepšu Adventsku frizuru Hrvatske - Europe sa početkom u 14 sati.

 

Natjecanje se otvara s revijom originalnih UKRAJINSKIH ETNO FRIZURA uz prisustvo supruge veleposlanika Ukrajine u Hrvatskoj, gospođa Nina Kyrylych. Posebna gošća je i supruga veleposlanika Irske u Hrvatskoj gospođa Shevchenko Iryna.

Nagrade se dodijeljuju u sedam kategorija:

1. Adventska svečana frizura.
Radi se frizura isključivo od kose, nisu dozvoljeni umetci u kosi.

2. Adventska frizura - Avangarda
U izradi ove frizure sve je dozvoljeno, upotreba umetaka te svih ostalih pomagala.

3. Adventska muška frizura
U izradi ove frizure sve je dozvoljeno, može biti svečena i avangarda.

4. Adventska Etno frizura

5. Adventski nail art
Izrada svečanih noktiju u svim oblicima

6. Adventski makeup

7. Najljepše dizajnirana adventska haljina

Kristalni cvijet izrađuje ručno GORICA STAKLO, a idejno rješenje daje JOSIP BENJAK, slikar iz Zagreba.

Nagrada za opći dojam a to je frizura, nokti, make up, haljina dodjeljuje se prestižna ZLATNA KRUNA sa cvijetom, ručno izrađena od zlata renomiranog hrvatskog zlatara, MARIO NOKAJ – LAPIDARIUM, Radićeva 10, Zagreb, autorica dizajna MARA BOROVIĆ. Vrijednost zlatne krune je 5000,00 kn.

Frizer- natjecatelj dolazi na natjecanje sa modelom koji ima gotovu frizuru, prilagođenu svečanu odjeću hrvatskog dizajnera te make-up u skladu s temom.

U natjecanje mogu se uključiti i đaci-budući frizeri srednjih strukovnih škola u Hrvatskoj, a mogu i pojedinačno preko salona u kojem imaju praksu.

Uz bogat kulturno-umjetnički program sve natjecatelje i gledaoce čeka puno vrijednih nagrada.

Poseban gost frizer majstor DRAGUTIN SASTIĆ, frizerski salon POTEPUH iz Zagreba, 2021. godine u Japanu u kategoriji muških frizura s dva svoja rada ušao je u top 9 frizera u svijetu.

Ocjenjivački žiri biti će u sastavu frizer majstor sa dugogodišnjim iskustvom u ocjenjivačkom žiriranju, te poznati makeup stručnjaci te istaknuti modni dizajneri te predstavnici domaćih i svjetskih medija (Magazin Queen iz Verone).
Natjecanje biti će medijski istaknuto putem dnevnih novina, portala te televizije. 24 sata novine prenositi će događaj direktno na Youtube. Na kraju Festivala origaniziramo domjenak za sve prisutne.
Svi zainteresirani frizeri- natjecatelji te gledaoci mogu se prijaviti na telefon 092/345 3292 ili na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. gdje će dobiti sve potrebne informacije o prijavi za Festival kose – Advent u kosi

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”