Održan Festival kose - Advent u kosi na kojem je obrtnica Mateja Ljubek vlasnica frizerskog salona ROYAL M BOUTIQUE iz Nove Vesi Petrijanečke osvojila prestižnu nagradu Zlatnu tijara Maslinu

14.11.2021. u Hotelu Internacional u Zagrebu održan je treći puta zaredom Festival kose - Advent u kosi, izbor najljepše adventske frizure Hrvatske uz dodjelu Kristalnog cvijeta i Zlatne tijare Maslina u sedam kategorija, a to su svečana frizura, etno, avangarda, muška, nail art, makeup i dizajnerska haljina. Iste te kategorije odnose se i za učenike srednjih strukovnih škola Hrvatske.

Na sudjelovanje prijavilo se 26 natjecatelja, koji su pokazali izuzetno veliko znanje iz svojih struka.

U kategoriji muška adventska frizura Kristalni cvijet primio je Marin Šimek iz salona "Hair Design S.S" iz Varaždinskih Toplica.

Rea Šobak iz Majerja , učenica druge godine Srednje strukovne škole u Varaždinu, uz mentorstvo Stankice Šobak u kategoriji avangardna frizura pod nazivom "Božićna čarolija" primila je Kristalni cvijet.

Za ukupan dojam i glavnu nagradu Zlatnu tijaru Maslina primila je Mateja Ljubek obrtnica iz Nove Vesi Petrijanečke s modelom pod nazivom Tajanstvena vila.

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin ponosno je na svoju obrtnicu Mateju Ljubek čiji nastup je podržalo i sufinanciralo.

Čestitke svima!

 

PHOTO (590) PHOTO (745) PHOTO (863) PHOTO (981)

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”