Na Obrtničkim sportskim igrama treće mjesto u konačnom poretku zauzela je Obrtnička komora Varaždinske županije

Gotovo 500 obrtnica i obrtnika prisustvovalo je ovogodišnjim, 13. Obrtničkim sportskim igrama (OSI) u Malom Lošinju, od 07. do 10. listopada 2021. godine, gdje su pokazali svoje sportsko umijeće i duh.

Domaćin 13. OSI-a bila je Obrtnička komora Primorsko – goranske županije, a suorganizator Dubrovnik Sun d.o.o.

Sudionici su se natjecali se u sedam sportskih disciplina. Srčano se navijalo i bodrilo kuglašice i kuglaše, tenisačice i tenisače, stolnotenisačice i stolnotenisače, nogometaše, odbojkašice i odbojkaše. Snage su se odmjerile i u potezanju užeta, a preciznost natjecatelja u pikadu.

Prvo mjesto zauzela je Obrtnička komora Zagreb, drugo mjesto Obrtnička komora Primorsko goranske županije, a treće mjesto u konačnom poretku zauzela je Obrtnička komora Varaždinske županije.

Ukupno jedanaest komora osvojilo je medalje na  13. Obrtničkim sportskim igrama. Prvo mjesto ekipno je donosilo 5 bodova, drugo 4, a treće 3 boda, dok pojedinačno prvo mjesto komori donijelo 3, drugo 2, a treće mjesto 1 bod. Kad se sve zbrojilo, poredak je bio slijedeći:

Trofej Fair Play 13. Obrtničkih sportskih igara dodijeljen je najbrojnijoj sportskoj ekipi, članovima i članicama Obrtničke komore Vukovarsko-srijemske županije.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”