Konferencija „Sa strukom do karijere“, Varaždin 21. rujna 2021.

Pozivamo Vas na Konferenciju o strukovnom obrazovanju „Sa strukom do karijere“ u Park boutique hotelu, Ul. Juraja Habdelića 6, Varaždin

21. rujna 2021. godine

Vrijeme održavanja: 11:30 – 15:00 sati

Informirajte se o novitetima kojima austrijski poslodavci i institucije privlače nove talente u strukovnom obrazovanju.

Saznajte više o povezivanju poslodavaca i škola u sklopu našeg projekta „Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike“.

Umrežite se s poduzećima i školama u nastojanju da zajedno izgradimo bolje strukovno obrazovanje u Hrvatskoj!

Više informacija i program pronaći ćete na našoj advantageaustria.org/hr stranici.

Vašu potvrdu sudjelovanja molimo dostavite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 17. rujna 2021.

NAPOMENA: Za Vašu i našu sigurnost, konferencija će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera te će sudjelovanje na njemu biti moguće samo uz Covid-potvrdu prema uputama Stožera civilne zaštite. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”