„PODUZETNIČKI ODGOVOR NA ZDRAVSTVENE IZAZOVE ZAGREB 2021" - konferencija i izložba proizvoda, opreme i usluga za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti

Ovom prilikom željeli bismo Vas obavijestiti o međunarodnom poslovnom događaju, konferenciji i izložbi proizvoda, opreme i usluga za zaštitu zdravlja i prevenciju bolesti pod nazivom „PODUZETNIČKI ODGOVOR NA ZDRAVSTVENE IZAZOVE ZAGREB 2021", koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu od 27. do 30. rujna 2021. godine.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske, u organizaciji Europskog centra izvrsnosti potrošača te u suradnji s Uredom Svjetske zdravstvene organizacije u Republici Hrvatskoj.

Cilj konferencije i izložbe proizvoda, usluga i inovacija „Poduzetnički odgovor na zdravstvene izazove Zagreb 2021" je u fokus staviti upravo inovativna poduzetnička rješenja koja imaju potencijal za nova partnerstva i bolje pozicioniranje u budućim (europskim i širim) lancima opskrbe, poticanje još intenzivnije suradnje gospodarstva sa znanstvenom zajednicom na istraživačkim projektima, razmjena najboljih praksi i pripomoć u stvaranju novih poslovnih mogućnosti.

Posebnost ove konferencije je i pridavanje pozornosti ustanovama za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom koje su stvorile novu uslugu ili proizvod od općeg javnog interesa odnosno osmislile program koji olakšava funkcioniranje javno-zdravstvenog sustava.

U sklopu programa održati će se i popratni sadržaji: Medijski natječaj (tematska fotografija & video), Inovacijski natječaj te Modna revija.

Više informacija o programskom kao i izložbeno-komercijalnom dijelu dostupno je na web stranici www.healthyandsafe.eu Sve ostale informacije dostupne su kroz kontakt organizatora KONTAKT – healthyandsafe ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”