Poziv na Europski trening za lokalne trenere u projektu "Spremni za prava potrošača" (Consumer Law Ready)

Hrvatska obrtnička komora je nacionalni partner u projektu „Spremni za prava potrošača“ (Consumer Law Ready) koji se od 2017. g. provodi po istovjetnim modulima edukacije u svim državama Europske unije.

Europski trening za lokalne trenere u projektu „Spremni za prava potrošača“  ( Consumer Law Ready ) održat će 13. i 14. svibnja 2021. (četvrtak i petak) od 8,30 do 12,30 sati putem aplikacije Zoom.

Projekt podržava i financira Europski parlament i Europska komisija, vodi ga konzorcij BEUC, SMEUnited i EUROCHAMBERS u suradnji s nacionalnom partnerskom institucijom u svakoj državi članici EU te su treninzi za polaznike besplatni.

Predviđeno je sudjelovanje najmanje jedne osobe (zaposlenika) iz svake područne obrtničke komore, a pozvani su i  zaposlenici/ce iz udruženja obrtnika.

S obzirom da trening obuhvaća i promjene koje je doživjela legislativa iz prava potrošača na razini Europske unije od zadnje provedenih edukacija, a koje neposredno utječu i na poslovanje svih trgovaca, a posebno malih i srednjih poduzetnika (tzv. Omnibus direktiva) predlažemo da se svakako prijave i svi oni među Vama koji su i već završili prvi trening za lokalne trenere. Završetkom ovog treninga dobivate europske certifikate koji uključuju i navedeno usklađivanje.

Veći broj uključenih osoba omogućit će, nakon završenih treninga, specijalizaciju po pojedinom području iz kojeg se provodi edukacija.

Svoje prijave pošaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte putem:

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
telefon: +385 1 4806 617; +385 1 4806 618 (Josip Đelagić, Suzana Kolesar)

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”