Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti poljoprivredi ma području grada Varaždina za 2020. godinu.

Grad Varaždin raspisao je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti poljoprivredi ma području grada Varaždina za 2020. godinu. Sredstva potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju na području Grada Varaždina za 2020. Godinu, dodjeljuju se kao bespovratna sredstva za slijedeće programe:

  1. Subvencija programa udruga i zadruga u poljoprivredi
  2. Subvencija izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici u Varaždinu.

 

Cjeloviti tekst Javnog poziva sa pripadajućim obrascima:

Tekst poziva

OBRAZAC - Prijava udruge i zadruge

OBRAZAC - Prijava prodaje na Gradskoj tržnici

OBRAZAC - Potvrda Gradske tržnice

OBRAZAC - Izjava o dodijeljenim potporama

 

Javni poziv je otvoren do 15. listopada 2020. godine. Sve informacije vezane za uvjete, kriterije i postupak dodjele potpora mogu se dobiti u Upravnom odjelu za upravljanje imovinom i gospodarstvo Grada Varaždina na te.629-315 ili na e-mail adresi Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”