Dozvole za ulazak u pješačku zonu grada Varaždina

Upravni odjel za komunalni sustav i urbanizam poslao je odgovor na naš upit vezano za izdavanje dozvola za ulazak u pješačku zonu grada Varaždina. U prilogu se nalazi detaljan odgovor ako i obrasci (zahtjevi) za dobivanje dozvola koji možete preuzeti OVDJE.

Završen 3. susret graditelja HOK-a

Treći susret graditelja Hrvatske obrtničke komore održan je prošlog petka, u okviru Godišnje konferencije Europske udruge graditelja. Organizator događanja je Hrvatska obrtnička komora i Europska udruga graditelja.

Opširnije...

Godišnja sjednica ceha građevinskih obrta

Dana 08.12.2016 g. u domu Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždina održana je 2. sjednica Ceha građevinskih obrta. Na sjednici su prisustvovali članovi Ceha građevinskih obrta zajedno sa predsjednikom Ceha gospodinom Vilko Adamićem, te predsjednikom Udruženja Borisom Kosom.

Opširnije...

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”