CEH građevinskih obrta

CEH građevinskih obrta čiji je predsjednik Vilko Adamić, predviđa periodično održavanje sjednica u svakom kvartalu, a prema potrebi i više puta. Tematika je usko vezana za struku, ali se daje naglasak na suradnju sa ostalim srodnim cehovima u djelokrugu varaždinske područne komore. U suradnji sa stručnom službom Udruženja i tijelima upravljanja, poticat će se rješavanje problema kojima se susreću obrtnici građevinske struke. Ukoliko će biti potrebe, vezano na izmjene zakonskih regulativa, održat će se prigodna predavanja u suradnji sa strukom, a zavisno od interesa i sudjelovanje ili posjeta nekom od organiziranih sajmova.  Predviđa se još veća uključenost u informiranost članova putem web portala i naših internetskih stranica.


Detaljnije informacije pratite na stranicama  OVDJE

AKTUALNO! Najčešća pitanja vezana uz potpore za očuvanje radnih mjesta obrtnika i njihovih radnika

Obzirom na stanje u gospodarstvu uvjetovano Koronavirusom (COVID-19) Hrvatski zavod za zapošljavanje uveo je novu mjeru:  Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID – 19)

Upravno vijeće HZZ-a, na svojoj održanoj sjednici dana 2. prosinca 2020.  usvojilo je nove Uvjete i načine korištenja sredstava za provođenje mjera aktivne politike zapošljavanja u 2021. godini.

Također, donesena je i nova mjera Potpora za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenim Koronavirusom (COVID – 19) za siječanj i veljaču 2021.

Više informacija na: mjere


OBRTNIK MOŽE OSTVARITI PRAVO NA POTPORU ZA OČUVANJE RADNIH MJESTA

Kompletnu dokumentaciju možete preuzeti ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/aktualne-mjere

Za vas smo pripremili odgovore na najčešća pitanja:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/upute

i primjere popunjenih obrazaca koje možete pronaći ovdje:

https://www.hok.hr/gospodarstvo-i-savjetovanje/aktualne-mjere-obrasci-i-upute-covid19/obrasci

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”