Eno - Gastro Kaštela 2017.

Predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin Boris Kos i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Mario Milak posjetili su manifestaciju Eno gastro Kaštela 2017. koja se održala 8. srpnja 2017. godine u sklopu Kaštelanskog kulturnog i zabavnog ljeta u Kaštel Starom – Porat.

To je tradicionalna manifestacija, koja se održava već petu godinu za redom, na kojoj se predstavljaju Udruženja iz cijele hrvatske pripremajući specijalitete svojeg kraja.

Naša ekipa je, zajedno sa članovima Udruženja obrtnika Novi Marof, Mladenom Šantekom i Dominikom Meštrić, pripremala srneći paprikaš. Uz paprikaš, ovdje se moglo kušati i brudet od jegulja i žaba, rižoto s plodovima mora, tunjevinu na žaru, kotlovinu, slavonskoi hot dog, čobanac, gulaš od divljači i još mnogo toga,

Završni pečat manifestaciji dalo je kulturno umjetničko društvo „Sedam Kaštela“ koje je plesalo svoje tradicionalne plesove.

Osim što su obrtnici  gastro ponudom promovirali svoj kraj i vrijedne ljude koji u njima žive, iskoristili su priliku da i sami u neformalnoj i opuštenoj atmosferi razmijene poslovna znanja i iskustva.

U ime organizatora i svih udruženja obrtnika koja su sudjelovala na manifestaciji zahvalio se Ivan Gotovac, predsjednik Udruženja obrtnika Kaštela, koji nije krio zadovoljstvo uspjehom cijele manifestacije. Jednako zadovoljnabila je i predstavnica Hrvatske obrtničke komore, glavna tajnica Violeta Jelić koja je kazala da je ova manifestacija  omogućila dobru promocijuhrvatskih obrtnika, njihovo bolje povezivanje kao i međusobnu razmjenu znanja i iskustava.

U nastavku možete pogledati kratak video i par slika koji će Vam dočarati odličnu atmosferu koja je vladala na ovoj hvalevrijednoj manifestaciji.

Prikupljanje podataka radi novih načina informiranja obrtnika

Otvorite upitnik

Cilj upitnika u prilogu je prikupljanje dodatnih podataka o obrtima, koji su potrebni radi novih načina informiranja obrtnika, a to su SMS poruke i obavijesti putem e-pošte te radi razvijanja programa i usluga koje će unaprijediti položaj i status obrta i obrtništva u našem društvu.


Pored toga, podaci iz upitnika potrebni su i radi kvalitetne pripreme za projekte Europske unije te ažuriranje baze izvoznika. Popunjene te potpisom i pečatom ovjerene upitnike dostavite na adresu svog udruženja, koja glasi:

UDRUŽENJE HRVATSKIH OBRTNIKA VARAŽDIN

KUKULJEVIĆEVA 13/II

42000 VARAŽDIN

ili na:

Pop Up

Udruženje obrtnika Varaždin iznajmljuje poslovne prostore

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”